Bredband via fiber

Vi ingår nu i ett samarbete med GlobalConnect för att kunna leverera fast bredband via fiber.

Vanliga frågor

Här hittar du vanliga frågor och svar om fiber via bredband.

Du måste ha en fiberanslutning, det vill säga att ett företag som till exempel GlobalConnect har fysisk installerat en fiberkabel och anslutit din fastighet. Därefter kan du fritt välja vilken internetoperatör du vill ha, till exempel oss och vår internettjänst. Vi samarbar med Öppna Nät i Sverige, primärt via GlobalConnect. Om du väljer GlobalConnect som leverantör kommer vi finnas med som val av internetleverantörer.

Vi bygger nät och utrustning i enlighet med Post och Telestyrelsens direktiv och riktlinjerna för öppna standarder, precis som de stora techbolagen, men utan att förlora den personliga kontakten.  Eftersom vi bygger vårt nät från grunden med de förutsättningar och framsteg som gjorts på senare år så har vi inget gammalt ”bagage” eller förlegad infrastruktur att ta hänsyn till och kan därmed följa moderna standarder och riktlinjer med en personlig touch.

Vi erbjuder liknande telefontider som övriga i branschen. Bakom kulisserna finns det tekniker som ser till att nätet är uppe och rullar 24/7. En skillnad mellan vår kundsupport och andras är att du kommer att få prata med en tekniker direkt och därför kan problemet oftast identifieras och avhjälpas direkt när du ringer.

För närvarande hänvisar vi till öppna lösningar som funkar och presterar utmärkt i vårt nät samt hjälper gärna till så att ni hittar en bra lösning, men just nu fokuserar vi på att leverera den bästa internetupplevelsen.

Surfa säkert med bland annat antivirus och brandvägg och till och med skydd mot ransomware-attacker. Genom vårt säkerhetspaket får du samma säkerhetslösning som används av väldigt stora stora företag och som vi nu även kan erbjuda privatpersoner.

 

 sv_SESvenska