Om oss

West Digital Management AB är en internetleverantör och driftpartner i Enköpingsregionen, med inriktning på både privat och företagsmarknaden.
Med eget datacenter i ett före detta bankvalv kan vi garantera hög säkerhetsklassning i alla våra åtaganden.

Din uppkoppling och drift skall förbli stabil och säkerställd i alla miljöer. Vi har total fokus på säkerhet och transparens, och vi uppmuntrar alla våra kunder att både kontakta och besöka oss för en unik, genuin, och personlig hantering.

Din åsikt och vår support, är otroligt viktig för en stabil och givande framtid tillsammans. Vi brinner för GDPR och allas rättigheter.

Det är därför vi erbjuder så hög grad av transparens som möjligt i kombination med en säkerhetsklassning som annars är väldigt ovanlig på marknaden.

Vi finns nära dig.

Vårt primära verksamhetsområde är Enköping, Uppsala, Västerås och Stockholm. Du är alltid välkommen att besöka vårt kontor. Välkommen förbi på en kopp kaffe!

Drift

Vi erbjuder drifttjänster i både egna datacenter (on premise) hos oss eller kund, samt i molnet. Alltid med säkerhet i fokus.

Support

Oavsett om er drift ligger hos oss eller på annan plats, så har vi möjlighet att erbjuda kunnig teknisk support.

Konsulter

Hos oss finns det alltid tillgång till expert-kompetenser och konsulter, både för det kortare projekt och det längre uppdraget.

Fiber

Internetleverantör i Enköpingsregionen, både fast fiber såväl som bredband i luften för företag och privatpersoner.

sv_SESvenska